Skip to content

Administratie

Goed advies helpt een bedrijf verder. Wij helpen met al je persoonlijke en zakelijke doelen, ambities en vraagstukken.
Samen realiseren wij jouw toekomstplannen, zowel zakelijk of privé.

Financiële administratie

Wij nemen de financiële administratie, oftewel de boekhouding, uit handen. Hierdoor ontzorgen wij de ondernemer en geven inzicht in de actuele cijfers.

Hoe doen wij dit?
Wij zorgen voor de inrichting van de administratie en werken volledig digitaal met uitsluitend innovatieve software. Je krijgt slechts één inlog waarmee je op al onze systemen kunt inloggen. Alle processen binnen de onderneming worden geautomatiseerd en gekoppeld met elkaar. We spreken af hoe de aanlevering plaatsvindt en zorgen voor de verwerking hiervan.
Met ons klantenportaal heb jij altijd en overal inzicht, dit kan via je mobiel, tablet of computer.

Wil je liever dat wij de administratie controleren welke intern wordt verwerkt? Of heb je administratieve ondersteuning nodig op locatie? Ook deze mogelijkheden zijn er. Neem hiervoor contact met ons op.

Tussentijdse cijfers en rapportages

Doordat de financiële administratie up to date blijft, geeft dat rust en ruimte bij de ondernemer. In onze online dashboard geven wij inzicht in de vorm van tussentijdse cijfers en rapportages. Dit geeft grip op de financiële situatie en zorgt dat je bij kan sturen waar nodig.

Jaarrekening

Na het afsluiten van het boekjaar moet de jaarrekening of jaarcijfers worden opgesteld. Je legt hiermee verantwoording af aan onder andere de Kamer van Koophandel, banken, belastingdienst en aandeelhouders. Niet elke onderneming is verplicht om een jaarrekening op te stellen, maar een jaarrekening zal je wel helpen om meer inzicht te krijgen in je bedrijfsvoering.

De jaarrekening is een momentopname en kijkt terug naar het afgelopen boekjaar. Wij kijken niet alleen naar het afgelopen jaar, maar zullen met je naar de toekomst kijken. Hierdoor zullen de cijfers worden vertaald in doelen en wordt er eventueel een financiële planning gemaakt.

Bereken nu je tarief !

Begrotingen en prognoses

Een begroting geeft inzicht in de financiële situatie van de onderneming. Op basis van een begroting kan je als ondernemer beter bepalen welke plannen haalbaar zijn en welke risico’s er zijn. Daarnaast is de begroting een leidraad voor het plannen van investeringen en het maken van kostprijsberekeningen.

Begroting en prognoses zijn belangrijk voor de sturing van vandaag en op de toekomst van de onderneming.

Deze rapportages zijn de basis voor een gezonde bedrijfsvoering en wij stellen deze graag voor je op.

Salarisadministratie

Wanneer je personeel hebt of je bent zelf DGA in je eigen BV, dan ben je verplicht om salarisadministratie bij te houden. Je wilt dat alle zaken op het gebied van personeel en salaris goed geregeld is.

Wij zorgen ervoor dat de loonstroken kloppen, de salarissen op tijd worden uitbetaald, de aangifte loonheffing tijdig wordt ingediend en wordt betaald en dat de salarisadministratie aan alle eisen voldoet.

Koffie op een laptop met notitieboek