Skip to content

Consultancy

Goed advies helpt een bedrijf verder. Wij helpen met al je persoonlijke en zakelijke doelen, ambities en vraagstukken.
Samen realiseren wij jouw toekomstplannen, zowel zakelijk of privé.

Bedrijfsstrategie

Waar sta je nu? Waar wil je als ondernemer over vijf jaar staan? Welke visie en missie heeft de onderneming? Heb je de juiste bedrijfsstructuur, de juiste mensen? Hoe kun je je doelgroep nog beter bedienen? Waar liggen kansen in de markt? Sluiten je verzekeringen aan bij je wensen?

Geen enkele vraag is voor ons te gek.

Wij denken graag met je mee over de verschillende onderdelen van jouw bedrijfsvoering. Met onze pakketten kun je kiezen voor de dienstverlening welke het beste bij je past. Waar nodig verlenen wij ook maatwerk.

Bedrijfsadvisering

Cijfers als startpunt voor de toekomst. Jaarlijks vertalen wij de doelstellingen en samen komen wij met een duidelijke strategie. Zo kun je concentreren op de uitvoeren bij wijzigingen de plan aanpassen om de gewenste succes te realiseren.

Doordat wij beschikken over de financiële cijfers en de fiscale positie willen wij door onze betrokkenheid met de ondernemer deze belangrijke rol vervullen.

Wij werken doorgaans aan financieringsaanvragen, investeringsvraagstukken en tussentijdse cijfers. Wij staan klaar voor de ondernemer om deze te ondersteunen bij begrotingen en prognoses. Wij maken de berekeningen, maar zijn ook vooral bezig met de gevolgen en het advies eromheen. Zo word jij optimaal begeleid op financieel gebied. En kan jij de vinger aan de pols houden.

Bereken nu je tarief !

Bedrijfscoach

Wij fungeren als een sparringpartner/bedrijfscoach om het bedrijf en de persoon te laten groeien. We helpen jou door middel van coaching om je richting te vinden en de werkzaamheden optimaal in te vullen. Hierdoor zal de bedrijfsvoering nog beter worden. Als sparringpartner/coach wisselen wij met jou van gedachten en prikkelen je om verder te denken dan jouw comfortzone, out of the box denken. Wij helpen je graag verder met gedegen advies en frisse kijk op jouw business. Samen sta je niet alleen sterker; je komt ook vaak tot andere inzichten die je verder kunnen brengen.

Een coach helpt je bij het maken van strategische keuzes, bijvoorbeeld over:

  • Begeleiding bij de start van je onderneming
  • De keuze van je rechtspersoon
  • Begeleiding bij een financiering
  • De ondernemingsstructuur
  • Pensioen
  • Bedrijfsopvolging
  • Bedrijfsbeëindiging
  • Financial Life Planning